Det er altså fuldstændigt vanvittigt!!

Det er altså fuldstændigt vanvittigt!!

Vanvittigt på den måde, at april måned snart er slut. Vanvittigt på den måde, at foråret er her, men her er ikke forårs-agtigt (nok). Og vanvittigt på den måde, at jeg slet ikke har blogget ret meget på det seneste…

Jeg har brugt noget af tiden på mig selv, min familie og min fremtid.

New York, Rosevelt Island, Selfie, blå himmel, blue sky, vanvittigt

Billedet herover er taget fra vores tur til New York i starten af april. Kenneth og jeg var afsted i 9 dage, og det var en helt igennem fantastisk tur!

Selfien er taget fra Rosevelt Island, og du kan se en smuk skyline med en flot klar himmel. Sådan tager New York sig altså bedst ud. Med blå himmel, that is 😀

Ja, ja, I get it. Du elsker NYC, men hvad så med fremtiden?!

I maj måned kommer der til at ske noget nyt herhjemme. Jeg er endnu ikke klar til at melde ud endnu, men som du måske ved, så er lærerlivet slut for mig. Eller det vil sige, at det slutter med udgangen af april. Og som udgangen nærmer sig, så må jeg indrømme, at det er med blandede følelser, at skolen og lærerlivet blivet et afsluttet kapitel.

Jeg er SÅ nervøs for fremtiden, fordi jeg ikke længere har dét sikkerhedsnet, som jeg er vant til. Ingen kendte rammer, ingen “gamle” kolleger, ingen “sådan plejer jeg at gøre”…

ALT er nyt! Og dét skræmmer mig.

Men, når det så er sagt, så må jeg også indrømme – og fortælle dig – at jeg har SÅ MANGE sommerfugle i min mave, at det mærker som om, at jeg skal kaste op. Jeg bliver rundtosset ved tanken, og jeg GLÆDER MIG helt vildt!!! Helt vildt vanvittigt meget 😀

Jeg lover, at jeg nok skal uddybe. Jeg vender tilbage. Jeg lover ikke, det bliver i morgen, men jeg vender tilbage!

Og så har du bare af at være her – capiche 😉

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af