Hotdog med røde pølser

Dagens middag – hotdogs

IMG_5100

Nogle dage skal det bare være nemt!

Laura var med mig ude at handle i går. Hun fik øje på pølsebrød og kunne ikke slippe tanken om dem. Der var både ord som “drømmer om” og “længe siden”. Jeg gav efter – og i dag fik familien dem så. Jeg er ikke glad for kombinationen mellem pølser og brød, så jeg fik rester fra i går.

Dagens middag: Hotdog med røde pølser og alt, hvad dertil hører 🙂

Velbekomme!

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af