Omelet med pasta og bacon

Dagens middag – omelet med bacon og pasta

IMG_4969 IMG_4970

Dagens middag i går bestod af en meget lækker og smagsfuld æggekage.

Jeg startede med at riste bacon, derefter tilsatte jeg en rest kogt pasta fra dagen før samt hvidløg, salt og peber. Til sidst tilsatte jeg sammenpiskede æg – til denne var der 5 æg. Jeg rørte lidt rundt i det, mens æggemassen stivnede lidt i bunden. Herefter satte jeg hele panden i ovnen ved 200 grader. Jeg lod ovndøren stå lidt åben, så håndtaget kunne stikke lidt ud og ikke smelte. Da toppen næsten var bagt færdig, dryssede jeg revet ost over og gav den en tur under grillen i ovnen. Lige inden servering lagde jeg små, sprøde tomater på. Jeg kan nemlig ikke lide, når tomaterne er for bagte eller for varme.

IMG_4971

Jeg serverede nybagt rugbrød til. Lidt purløg på toppen ville klæde den godt, men jeg havde desværre ikke noget på lager.

Dagens middag tog omkring 15 minutter at forberede og lave. SÅ NEMT – jeg er vild med det!

Velbekomme 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af