Ciabattabrød med artiskokmos

Ciabattabrød med artiskokmos og mozarellaost

Disse brød er nemme at lave. De er gode til grillmad og de smager godt! Lækkert, siger jeg bare…

ciabattabrød, brød, opskrift, artiskok, artiskokmos, sundt, sund

ciabattabrød, brød, opskrift, artiskok, artiskokmos, sundt, sundJeg har før lavet nogle meget nemme brød til aftensmaden. Disse er lidt anderledes, men det er helt samme princip.

Brødet skæres i skiver og placeres på bagepapir.

Artiskok fra dåse blendes med så meget hvidløg, som du har lyst til, citronsaft efter smag, salt og en god sjat rapsolie.

Mosen fordeles på brødet og mozarellaosten plukkes forsigtigt og fordeles ovenpå mosen.

Bages i cirka 20 minutter midt i ovnen. Jeg bager altid uden varmluft – det kan jeg bedst styre.

Det kan være, at de skal have længere eller kortere tid. Det er ovnen, der afgør det, så hold øje med dem 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Følg mig på Pinterest

En del af