Bøfsandwich med (næsten) det hele

Dagens middag var OVERHOVEDET ikke sund!

dagens middag, velbekomme

Men den smagte dælme godt!

Dagens middag i torsdags var: Hjemmelavet bøfsandwich med det hele. Burgerbolle, hakkebøf, remoulade, ristede løg, rå løg, ketchup og rigeligt med opbagt brun sovs.

Det er egentligt såre simpelt. Og min bror har mindet mig om denne spise. Tak for det! Den er nem at lave, og vi spiser den på hver vores måde herhjemme.

Vera får en “ren” bund med bøffen ovenpå. Herpå kommer lidt sovs og så rigeligt med ristede løg. Ovenpå tilsætter jeg en smule sovs og så toppen af brødet. Også uden sovs udenpå, for så er det nemmest for hende at spise den med fingrene.

Laura er ikke så vild med idéen om sovs på en burger. Så hun får burgerdressing på top og bund af brødet. Bøffen imellem og så en skive ost. Denne gang tilsatte hun lidt ristede løg. Hun var vild med den og spiste det hele. Det sker ikke så tit.

Kenneth tager den som på billedet. Inden i er bollen smurt med mayonnaise og der er tilsat rå løg, remoulade og ketchup. På toppen er der rigeligt med sovs og ristede løg.

Jeg selv spiser den også (næsten) som på billedet og magen til Kenneths. Jeg er ikke vild med ketchup, så det undlader jeg.

Desuden har jeg lavet pommes frites i ovnen, som også plejer at være et hit. I dag spiste vi ikke så mange af dem, da bøfsandwichen i sig selv mættede rigtigt godt.

Kenneth spurgte mig undervejs ved bordet: “hvordan kan du lave sådan en god sovs?!”. Hehe, jeg er sikker på, min udgave er bedre end – eller i hvert fald lige så god som – den udgave, Kystens Perle serverer 😉

Velbekomme!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
En del af