Æggewrap – opskrift på sund mad

Æggewrap – opskrift

Jeg har – nogle gange, efterhånden – lavet disse æggewraps med stor succes. Og det smager skønt både lune og kolde. Jeg er især vild med at tage dem med på madpakke. Det er nemt, for de behøver ikke at blive varmet. De smager også skønt kolde!

opskrift, sund, sundt, æggewrap æggewrap, opskrift, sund, sundt, hytteost

Min opskrift på fire små æggewrap kommer her:

Sådan gør du:

Pisk ingredienserne godt sammen og lad det stå og trække i 5-10 minutter. Så får det lov til at “sætte” sig, og det bliver mere tyk i konsistensen. Fordel dejen på en bradepande med bagepapir og bag i ca. 15 minutter ved 200 grader. Hold øje med, at den ikke bliver for mørk.

Når den er helt kølet af, smører jeg den med pikantost, fordelt over hele pandekagen. Herefter pynter jeg med revet gulerod rød peberfrugt, salat, hakket oksekød (varmrøget laks kan også anbefales) og så en stribe chilimayo henover. Grøntsagerne og kødet ligger jeg i en smal stribe og ruller herefter pandekagen omkring det.

Til sidst skærer jeg den store æggewrap i 4 stykker, som nemt kan bruges i madpakken. Det smager skønt og mætter rigtigt godt!

Server eventuelt med salat eller gnavegrønt som tilbehør.

Velbekomme! 🙂

Kærlig hilsen Katrine

Indlægget indeholder affiliate. Læs evt. mere om det her

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af