Æg med parmaskinke – bagt i ovnen

Æg bagt i ovnen – med parmaskinke

Æg er sundt! Det er fakta. Og jeg elsker æg. Jeg er heldigvis ikke ene om det herhjemme.

æg, bagte, parmaskinke, opskrift

Da Laura fyldte 7 år, hjalp hun mig med at lave morgenmad til hele familien. Deriblandt disse muffins-agtige æg med parmaskinke. De var rigtig gode, og jeg skal meget snart lave dem igen!

Sådan gjorde vi:

Først lagde vi en skive parmaskinke i bunden af en muffinform. Den må meget gerne komme godt op af siderne på formen. Herefter slog vi et æg ud i et glas og hældte forsigtigt over i formen. Til sidst lidt dryssede vi lidt sydesalt på toppen og bagte dem i ca. 18 minutter.

Jeg mindes, at det var for lang tid. Blommen var nemlig bagt helt igennem og var slet ikke flydende, som i et blødkogt æg. Dét skal den være, så næste gang får de kun lige indtil, hviden har sat sig. Det er i min ovn ca. 12-13 minutter. Måske det er anderledes i din ovn 😉

Velbekomme!

Kærlig hilsen Katrine

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af