10 ting, jeg har brugt min ferie på

10 ting, jeg har brugt min ferie på

Min ferie er slut, og jeg har oplevet så mange gode ting! Det har været skønt og tiden er fløjet afsted. Er det ikke altid sådan?

Vi har nydt dage herhjemme, vi har været på tur, vi har spist is, vi jeg har drukket kaffe, vi har leget, vi har sovet og vi har grinet. Vi har været i Danmark og vi har været i Sverige. Vi har også været i Aarhus og vi har været i Berlin.

Ferien har været SKØN!

1. Gøteborg set fra vandet

ferie, gøteborg ferie, gøteborg

Vi var blandt andet på en skøn sejltur rundt i byen, og som du kan se på billederne, så var vejret så godt! Laura fik mit kamera i hånden og så knipsede hun ellers bare løs. Og jeg skal da lige komme i tanke om, at hun har fået nogle gode skud 🙂

2. Liseberg med rutchebaner og karusselture til jeg segnede (!!)

Gøteborg, ferieGøteborg, ferie

Gisp, jeg ser træt ud, men Liseberg var FANTASTISK! Både for store og små. Vi købte armbånd til os alle fire, og så gik vi ellers i gang. Har du været i Liseberg før? Det har vi ikke, og vi skal helt klart tilbage igen. Vera var vild med kaninlandet, og Laura var forelsket i de store rutchebaner.

Vi var afsted fra morgen til aften, og det er måske også derfor, jeg ser en anelse brugt ud på billedet 😉

3. Astrid Lindgrens Verden

10, ferie, Pippiland, Astrid Lindgrens Verden, Emilferie, Pippiland, Astrid Lindgrens Verden, Emilferie, Pippiland, Astrid Lindgrens Verden, Emil, Pippi

I Astrid Lindgrens Verden havde vi købt adgang til to dage. Og det er ikke for lidt, synes jeg! Alle de mange teaterforestillinger, kulisserne, legepladserne og skuespillerne suger al tiden, og det føles som om, vi kun har været der i nogle få timer og slet ikke to hele dage!

Vera var især vild med Pippi og Emil. Og Laura var meget fascineret af Brødrene Løvehjerte, som er ny i denne sæson og Ronja Røverdatter, hvor borgen er bygget op således, at den flækker, den nat, Ronja bliver født. VILDT fedt lavet!!

4. Spist lækker mad

ferie, sandwich, god mad, aalborg, la bottega

5. Pokemon Go jagt

ferie, pokemon, pokemongo, pokemon jagt, gå

Jeg er hoppet med på bølgen, og jeg er vild med det. Jeg håber, jeg på én eller anden måde kan bruge det i min undervisning. Ja, selv i min ferie har jeg tænkt på arbejde…

6. Læst en god bog

ferie, manifest, julia lahme, bog, læse, læser

Jeg har lånt Julia Lahmes seneste bog “Manifest”. Jeg er endnu ikke færdig, men dét jeg har læst om indtil nu er godt! Jeg er vild med hende – både som person og måden hun skriver på. Kender du hende?

7. Berlin

ferie, Berlin, is, kaffe ferie, Berlin, holocaust, mindemærke

Efter en noget forvirrende – som opstod mellem Aalborg og Randers – togtur til Berlin, har vi suget alt godt ud af byen. Den er SÅ fantastisk, også med børn! Vi har gået så mange kilometer rundt i byen, og selv pigerne var opslugte af historien og de tragiske hændelser. Heldigvis tog vi os tid til både at lege, være i zoo og spise god mad. Vi var ude at spise morgen, middag og aften – I love it! <3 Dét ikke at skulle lave mad, handle ind, vaske op og alt dét er SÅ meget lig med ferie i mine øjne!!

8. Lavet sund mad

ferie, kylling, opskrift, sund, lækkert, slankferie, laks, opskrift, sund, lækkert, slank

Herhjemme har jeg lavet sundt mad. Det er jo egentligt ikke noget nyt, men det har været en del af min ferie. Og jeg kan lide det! Både maden, sundheden og den gode samvittighed, der følger med 😉

9. Vasket tøj

Ja, jeg har selvfølgelig vasket tøj, for det har været nødvendigt med alle de ture, vi har været på!

10. Været til stede i nuet

Hver gang telefoner, iPads og computere har været ude af syne, har jeg kigget, observeret, suget og nydt alt omkring mig. Dét må siges at være til stede i nuet!

Hvad har været det bedste på din ferie?

Kærlig hilsen Katrine

2 Comments
  1. Elsker det og ja jeg var helt forelsket i de meget vilde rutsjebaner i Liseberg :3 Og det var en vildt lækker is i Berlin 🙂 Men jeg klager… Hvorfor kunne vi ikke ha’ været i Astrid Lindgrens Verden noget mere?!? Men jeg elskede turen alligevel 🙂 Hilsen din dejlige Laura :3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Følg mig på Facebook
Nyeste pins
Pinterest : Belette
12 ting, du ikke vid
12 ting, du ikke vid
Gina is a profession
Hvilket tema skal du
Hvilket tema skal du
Kostumer - især til
Why your blog needs
Love Short pixie hai
https://s-media-cach
Trendy Women’s Short
3-long-silver-pixie-
Copywriting ideas fo
Copywriting ideas fo
Sådan har jeg 5-dobl
blogtips, blogguide,
En del af